Om mig

Det som sker mellem mennesker og det der opstår i mødet, er en evig inspiration for mig.

Familie og Psykoterapeut

eksamineret familie og psykoterapeut fra

uddannet familie- og psykoterapeut Kempter instituttet


Jeg er certificeret familie- og psykoterapeut fra Kempler Institute of Scandinavia og har siden 2016 modtaget klienter til individuelle samtaler og i familieterapi. Jeg har i flere år været  rådgiver i Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivning i Odense. 

Jeg arbejder som familiekonsulent med fokus på unge 15-18 år, hvor jeg dels har ungesamtaler dels samtaler med hele familien og faciliterer familierådslagning.Professionelt har det altid været det mellemmenneskelige, der har draget mig. Jeg har en baggrund som socialpædagog.  Siden 1990 har jeg hovedsageligt arbejdet med børn, unge og deres familier. Mit pædagogiske virke spænder fra almindelige daginstitutioner til individuel undervisning af traumatiserede unge.Jeg er psykoterapeut, jeg er ven, jeg er gift, jeg er skilt, jeg er mor og meget mere. Jeg er nysgerrig på verden og forsøger at navigere bæredygtigt på planeten. Som terapeut benytter jeg mig af  hele buketten.

Det er i relationer vi udvikler os som mennesker, det er her vi møder sandheden om os selv og det er her vi møder kærligheden, det er her vi må turde give af os selv med visheden om, at det værdifulde kan gå tabt.


Jeg modtager jævnligt supervision og holder mig opdateret med kurser og egenterapi i bestræbelserne på at være en professionel og bevægelig terapeut.


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforeningen og følger de gældende etiske regler.